VÅRE VENNSKAPSKLUBBER

Arendal Grimstad Soroptimistklubb har seks vennskapsklubber og er fadder til en klubb

Slatina Soroptimistklubb i Romania er vår nyeste vennskapsklubb. 10. februar 2016 meldte Europaføderasjonen at avtalen om "friendship link" mellom våre to klubber var formalisert. De offesielle dokumentene kan du lese her: "Letter of FL confirmation" og "Certificate of friendship". Vi har i mange år hatt prosjektsamarbeid med Slatinaklubben og utviklet nært vennskap og soroptimistnettverk.

Arendal-Grimstad Soroptimistklubb har følgende vennskapsklubber (vår kontaktperson i parentes):

- Kassel-Kurhessen-Waldeck i Tyskland (Eva Wiksén Næser)

- Birkerød i Danmark (Mette Steel)

- Kalmar i Sverige (Reidunn Topland)

- Savonlinna i Finland (Lisanne Prinz)

- Husavik på Island (Mei-Mei Aas)

Slatina i Romania (Bente Tobiassen)

Arendal-Grimstad er fadderklubb til Arendal Soroptimistklubb http://arendal.soroptimistnorway.no/. Hvert medlem i Arendal Soroptimistklubb har en fadder fra Arendal-Grimstad Soroptimistklubb.  Paula Gjennestad er gudmor.

Besøk hos vår vennskapsklubb, Kalmar Soroptimistklubb